Επισκέψεις

2.2.08

H Fujitsu Siemens αποκαλύπτει το "πράσινο" μέλλον


Τα στελέχη της Fujitsu Siemens Computers υπογράμμισαν τη στρατηγική δέσμευση της εταιρείας στην περιβαλλοντική προστασία, κατά τη διάρκεια ενός podcast, που μεταδόθηκε την Πέμπτη και είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα http://www.prnewswire.com/mnr/fujitsu-siemens/31527.

Ο κ. Bernd Bischoff, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είπε: «Είμαι περήφανος, που η Fujitsu Siemens Computers είναι η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία με ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που σέβονται το περιβάλλον, για το data centre, το γραφείο, τις ανάγκες της φορητότητας και το σπίτι».

Το μοντέλο ESPRIMO ProGreen Professional PC καταναλώνει 50% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από άλλα αντίστοιχα μοντέλα, ενώ το SCALEO L είναι το πρώτο "πράσινο" PC για καταναλωτές. Εν τω μεταξύ, αρκετά μοντέλα φορητών υπολογιστών LIFEBOOK έχουν διακριθεί με την αυστηρή πιστοποίηση Nordic Swan —οι μόνοι φορητοί υπολογιστές παγκοσμίως που κατέχουν αυτή τη διάκριση. Επίσης, η εξοικονόμηση ενέργειας 40% από τον PRIMERGY TX120 server, τον καθιστά ως τον server με τη μεγαλύτερη επάρκεια παγκοσμίως.

Επιπλέον, η αποδοτικότητα και η επάρκεια των Dynamic Data Centre της εταιρείας μπορεί να μειώσει τον αριθμό των server που απαιτούνται σε ένα data centre έως 60% και να περιορίσει το κόστος για ενέργεια σε ανάλογο ποσοστό.

 
COMPUTER STUDIES HELLAS. Design and Template Customization by George Brakopoulos.